Sport™-tuotteet

Lymed Sport™-tuotteet eroavat muista Lymed-tuotteista poikkeuksellisella laji- ja tarvekohtaisella suunnittelulla sekä urheilullisella ulkonäöllä. Eri käyttötarkoituksiin suunnitelluilla Lymed Sport™-tuotteilla pystytään parhaiten hyödyntämään paine- ja kompressiohoidon edut kokonaisvaltaisesti urheillussa. Lymed Sport-tuotteita pystytään toimittamaan myös pikatilauksena esimerkiksi loukkaantumisten tai leikkausten jälkihoitoon jolloin painehoito saadaan välittömästi toteutettua ja toipuminen vammasta alkaa heti.

 

LYMED SPORT ACTIVE™

Active™-tuotteet ovat suunniteltu käytettäväksi suorituksen ja harjoittelun aikana. Active-tuotteissa yhdistellään progressiivista ja tasaista painetta. Active-tuotteet suunnitellaan lajikohtaisesti ottaen huomioon suoritusasento, lajin vaatimukset ja urheilijan henkilökohtaiset tarpeet. Usein Active-tuotteilla pyritään vaikuttamaan urheilijan tiettyyn ongelmaan esimerkiksi suoritusasennossa.

  • Keskivahva, yhdistetty paine ja kompressio: 10-30 mmHg
    (moninaisten asiakastarpeiden takia tuoteryhmän painetasot voivat vaihdella huomattavasti)
  • Mahdollisuus yhdistellä eri vahvuisia kankaita
  • 6 eri värivaihtoehtoa, 12 saumaväriä

 

LYMED SPORT RECOVERY™

Recovery-tuotteita käytetään palautumisen tehostamiseksi. Recovery-tuotteissa lääkinnällinen progressiivinen kompressio, jolla voidaan todistetusti parantaa aineenvaihduntaa ja vähentää kudosturvotusta.

  • Vahva kompressio: 23-32 mmHg
  • 6 eri värivaihtoehtoa, 12 saumaväriä