Luulen, että saisin painetuotteeni maksusitoumuksella, miten toimin?

Lymed® on virallinen apuvälinevalmistaja ja tuotteitamme on mahdollista saada myös maksusitoumuksella. Ota yhteyttä omaan hoitohenkilökuntaasi ja keskustele, onko se mahdollista. Tuotteen maksajataho voi antaa apuvälineen hankintaa varten maksusitoumuksen, jolla se sitoutuu maksamaan apuvälineen, tarvittavan käytönopetuksen tai muun kuntoutuksen. Lääkärin lähetteellä pääset apuvälinekartoitukseen, jossa määritellään tarvittavat apuvälineet. Valitse lähin palveluntarjoajasi Lymed-tuotteille ja pyydä hoitohenkilökuntaasi ottamaan heihin yhteyttä kustannusarvion selvittämiseksi. Hoitohenkilökuntasi saattaa myös neuvoa sinut heidän käyttämänsä Lymed-tuotteiden palveluntarjoajan luo.
Kustannusten selvittämisen jälkeen laaditaan maksajataholle suositus apuvälineiden hankkimisesta. Maksajataho voi tämän jälkeen antaa apuvälineen hankintaa varten maksusitoumuksen, jolla se sitoutuu maksamaan yksilöllisen apuvälineen. Maksusitoumuksessa on tällöin luettava tuotteen hankintataho eli taho, josta joko vakiokokoinen tuote hankitaan tai jossa mittatilaustuote mitataan ja suunnitellaan. Tämän jälkeen ota yhteyttä valittuun palveluntarjoajaan mittausajan varaamiseksi ja tuotteen valitsemiseksi.
Käytännöt vaihtelevat eri kuntien ja sairaanhoitopiirien välillä. Selvitä etenemisprosessi sekä korvattavuuden kattavuus omalta hoitohenkilökunnaltasi ennen tuotteen tilaamista.