Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat Lymed Oy:n myymälässä

  • Käteinen
  • Debit- tai creditkortit (Visa, Eurocard, Mastercard)
  • Visa Electron, Mastercard Maestro
  • Lymed Oy:n lahjakortti
  • Lasku

Lasku: Yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtioille. Maksuaika 14 päivää netto tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme vakavaraisille tilinpäätöstietonsa joko meille tai Patentti- ja Rekisterihallitukseen toimittaneille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtioille sekä suurlähetystöille mahdollisuuden ostaa laskulla.

Yksityishenkilön on luovutettava täydet henkilötietonsa tilauksen yhteydessä laskun saamiseksi. Maksuaika 14 päivää netto. Lymed Oy pidättää oikeuden asiakkaalta pyydettävään ennakkomaksuun ennen tilatun tuotteen valmistusta.

 

Toimitustavat

Toimitamme päivittäin Tampereelta satoja lähetyksiä Postin, Matkahuollon ja kuriiripalveluiden kautta. Suurin osa lähetyksistämme lähtee tiloistamme postitse kirjeenä, ellei asiakas tilauksen yhteydessä päätä toisin. Huomioithan, että vaikka tuotteemme lähtevät tiloistamme nopeimmalla mahdollisella kirjelähetyksellä, Posti ei takaa lähetyksen perilläoloa 1-2 arkipäivässä. Mikäli tilauksesi on kiireellinen, suosittelemme sekä erilaisia kirjattuja pakettivaihtoehtoja, kuriiripalveluita että Matkahuoltoa.

Huomioithan:

  • Posti säilyttää lähetyksiä saapumisviikon jälkeen yhden täyden viikon.
  • Postin palvelunumero yksityisille 0200 71000 (pvm, mpm) tai yrityksille 0200 77000 (pvm, mpm).
  • Kirjelähetyksissä ei ole saatavilla seurantaa.

Jälkitoimituspalvelu
Voit jakaa tilauksesi heti toimitettaviin ja jälkitoimitettaviin tuotteisiin. Jälkitoimituspalvelu tarjoaa mahdollisuuden tilauksen jakamisen tehokkaasti ja vaivattomasti. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan vastaanottajalle heti ja alkuperäisestä tilauksesta puuttuvat tuotteet siirtyvät uuteen jälkitoimitustilaukseen. Mahdolliset viitetiedot siirtyvät uuteen tilaukseen automaattisesti. Henkilökunta muuttaa toimituskulut vastaamaan tilauksen sisältöä, sekä ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen.

1. Nouto myymälästä

Maksutapoina käteinen, pankkikortit, lasku sekä Visa Electron, Visa-, sekä Mastercard-luottokortit. Myymälöissä henkilöllisyyden todistamiseen vaaditaan suomalaisen viranomaisen myöntämä passi, ajokortti tai henkilökortti.

2. Postin palvelut

Postipaketti
Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Tilaus on noudettavissa pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä klo 16 jälkeen.

Asiakas saa saapumisilmoituksen sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. Kuljetusaika on normaalisti 1-2 työpäivää. Lähetystä säilytetään postissa saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa.

Toimitus arkisin ennen klo 9
Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä klo 9.00 mennessä. Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Asiakkaalle ei erikseen soiteta ja sovita toimitusaikaa. Pohjois-Suomessa toimitusaika on arkisin klo 15.00 mennessä.

Mikäli toinen jakoyritys epäonnistuu viedään paketti lähimpään postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai seurantakoodia vastaan tai tilata erikseen maksullisen kotiinkuljetuksen. Paketit ovat noudettavissa postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Toimitus arkisin ennen klo 14
Tilaus toimitetaan asiakkaalle perille asti tilauksen käsittelypäivästä seuraavana arkipäivänä klo 14.00 mennessä. Tämä toimitusvaihtoehto on tarkoitettu ensisijaisesti yritysasiakkaille. Asiakkaalle ei erikseen soiteta ja sovita toimitusaikaa.

Mikäli ensimmäinen jakoyritys epäonnistuu viedään paketti lähimpään postiin, josta sen voi noutaa saapumisilmoitusta tai seurantakoodia vastaan. Paketit ovat noudettavissa postista saapumisviikon lisäksi 2 täyden kalenteriviikon ajan, jonka jälkeen lähetys palautetaan lähettäjälle.

Kirje
Edullinen vaihtoehto pienlähetyksille. Ei mahdollisuutta lähetyksen seurantaan.

3. Matkahuollon palvelut

Matkahuollon jakopaketti
Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle perille asti koko maassa. Kuluttaja-asiakkaiden kohdalla jakeluaika sovitaan etukäteen soittamalla tai tekstiviestillä.

Matkahuollon noutopaketti
Tilaus toimitetaan arkisin vastaanottajalle lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen.

4. Kuriiripalvelut

Tilaus toimitetaan kulloinkin käytössä olevan kuriiripalvelujen toimittajan palveluehtojen mukaan asiakkaalle haluttuun osoitteeseen.