fbpx

Maksu- ja toimitustavat

Vakiokokoisia Lymed-tuotteita voit tilata myös verkkokaupastamme, jolloin saat toimituksen lähimpään pakettipalvelupisteeseesi.

 

Siirry verkkokauppaamme tästä!

 

Maksutavat Lymed Oy:n myymälässä

  • Käteinen
  • Debit- tai creditkortit (Visa, Eurocard, Mastercard)
  • Visa Electron, Mastercard Maestro
  • Lymed Oy:n lahjakortti
  • Lasku

Lasku: Yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtioille. Maksuaika 14 päivää netto tai sopimuksen mukaan. Tarjoamme vakavaraisille tilinpäätöstietonsa joko meille tai Patentti- ja Rekisterihallitukseen toimittaneille yrityksille, yhteisöille, kunnille ja valtioille sekä suurlähetystöille mahdollisuuden ostaa laskulla.

Yksityishenkilön on luovutettava täydet henkilötietonsa tilauksen yhteydessä laskun saamiseksi. Maksuaika 14 päivää netto. Lymed Oy pidättää oikeuden asiakkaalta pyydettävään ennakkomaksuun ennen tilatun tuotteen valmistusta.

Toimitustavat

Toimitamme päivittäin Tampereelta satoja lähetyksiä Postin ja kuriiripalveluiden kautta. Suurin osa lähetyksistämme lähtee tiloistamme postitse kirjeenä, ellei asiakas tilauksen yhteydessä päätä toisin. Huomioithan, että vaikka tuotteemme lähtevät tiloistamme nopeimmalla mahdollisella kirjelähetyksellä, Posti ei takaa minkään lähetyksen perilläoloa 1-2 arkipäivässä. Mikäli tilauksesi on kiireellinen, suosittelemme sekä erilaisia kirjattuja pakettivaihtoehtoja ja kuriiripalveluita.

Voit jakaa tilauksesi heti toimitettaviin ja jälkitoimitettaviin tuotteisiin. Jälkitoimituspalvelu tarjoaa mahdollisuuden tilauksen jakamisen tehokkaasti ja vaivattomasti. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan vastaanottajalle heti ja alkuperäisestä tilauksesta puuttuvat tuotteet siirtyvät uuteen jälkitoimitustilaukseen. Mahdolliset viitetiedot siirtyvät uuteen tilaukseen automaattisesti. Henkilökunta muuttaa toimituskulut vastaamaan tilauksen sisältöä, sekä ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen.

Nouto myymälästä

Maksutapoina käteinen, pankkikortit, lasku sekä Visa Electron, Visa-, sekä Mastercard-luottokortit.

Postin palvelut

Postipaketti
Lähetys noudetaan lähimmästä postista. Asiakas saa saapumisilmoituksen sekä tekstiviestillä että lähetyksessä ilmoitettuun toimitusosoitteeseen seuraavalla jakelukierroksella. Kuljetusaika on normaalisti 1-4 työpäivää.

Kirje
Edullinen vaihtoehto pienlähetyksille. Ei mahdollisuutta lähetyksen seurantaan.

Kuriiripalvelut

Tilaus toimitetaan kulloinkin käytössä olevan kuriiripalvelujen toimittajan palveluehtojen mukaan asiakkaalle haluttuun osoitteeseen.