Lymed Oy


Lymed Oy on valmistanut korkealaatuisia lääkinnällisteknisiä tukivaatteita suurella suomalaisella laadulla jo vuodesta 1993 asti. Tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä, tarkkaan valituista ja eksklusiivisista materiaaleista. Lymed valmistaa painetekstiilejä, jotka, parhaan hoitotuloksen saavuttamisen ohella, ovat mahdollisimman mukavia käyttää ja näyttävät hyvältä.

Lymed Oy on tunnettu alansa edelläkävijänä sekä laadukkaiden painetekstiilien kehittäjänä. Lymed on virallinen apuvälinevalmistaja, jonka fokus on painehoidon osaamisen syventäminen sekä uusien indikaatioiden löytäminen. Lymed Oy tutkii hoitokenttää jatkuvasti ja innovoi toimialat ylittävällä tasolla. Lymedin moniammatillinen henkilökunta yhdistää uutta teknologiaa ja vahvaa tekstiilialan osaamista tuottaakseen palkittuja painevaatteitaan sekä julkiselle että yksityiselle sektorille. Lymed Oy tekee jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä monien sairaaloiden ja tutkimuslaitosten kanssa.

Lymed®-tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon potilaan yksilölliset tarpeet, esim. vamman sijainti sekä potilaan ikä ja yleinen terveydentila. Lymed Oy:n käyttämän yksilöllisen, ja erityisesti tähän tarkoitukseen rakennetun kaavoitusjärjestelmän avulla, pystytään tarkkaan saavuttamaan vaatteisiin haluttu painetaso. Painetaso voi myös vaihdella vaatteiden eri osissa sekä hoitotarpeen mukaan.

Lymedissä on oma vastaanotto, jossa kaavoittajat tapaavat asiakkaita päivittäin. Tiivis kontakti asiakkaisiin auttaa Lymed Oy:tä pysymään ajan tasalla asiakkaiden tarpeista ja aktiivisesti kehittämään tuotteita. Lymed®-tuotteet valmistetaan Lymed Oy:n omalla tehtaalla Tampereella. Lymed Oy:n tuotteita viedään myös vahvasti ulkomaille. Katso Lymed Oy:n jälleenmyyjät, sekä Suomessa että maailmalla, tästä.