18/10/2013

Lymed-koulutuspäivä alan ammattilaisille Tampereella 12.12.2013 (koulutus on täynnä)

Toivotamme sinut tervetulleeksi Lymed®-tuote- ja mittauskoulutukseen! Koulutuspäivä on suunnattu hoitoalan ammattilaisille ja yhteistyökumppaneillemme. Koulutuspäivän aikana tutustumme tuotevalikoimaamme ja lisäksi käymme läpi paine- ja arpihoidon perusteita, tutustumme tehtaaseemme, opettelemme mittaamaan sekä käsittelemme vaatteiden pukemiseen ja huoltoon liittyviä seikkoja. Tervetuloa Lymedin tiloihin tunnelmalliseen Klingendahlin tehdasmiljööseen!

Tilaisuus on maksuton ja mukaan mahtuu 25 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautua voit sähköpostitse info@lymed.fi kuitenkin vain 15.11.2013 asti. Ilmoittautumisesi vahvistetaan erikseen.

 

Lataa koulutusohjelma alla olevasta linkistä:

Koulutuskutsu (77kt)
PDF_Icon

 

 

 

<<<  Palaa takaisin uutisiin