16/06/2014

Lymed ja H&R Healthcare valloittavat Britannian

handrhealthcare_logoLymed Oy:n jälleenmyyjäkaarti kasvaa jälleen, sillä mukaan liittyy H&R Healthcare! Lymed Oy:n koko tuotevalikoima on saatavilla heidän kauttaan koko Britannian alueella, mukaan lukien Pohjois-Irlannissa.

Syntynyt Hullin kaupungissa, H&R Healthcare keskittyy parhaaseen asiakaspalveluun ja pitää tiukasti kiinni siitä, että tarjoaa asiakkailleen vain markkinoiden laadukkaampia tuotteita. H&R Healthcare on oman alansa tunnettu asiantuntija ja heillä on monien vuosien kokemus paikallisista markkinoista.

”Olemme erittäin iloisia, että pääsemme toivottamaan H&R Healthcaren osaksi Lymedin porukkaa!” kertoo toimitusjohtaja Teija Toikka nimityksestä.

Mikäli haluat ottaa yhteyttä H&R Healthcareen, voit katsoa heidän tietonsa yhteystiedot-sivultamme. Lukeaksesi enemmän yrityksestä, voit käydä heidän sivuillaan www.hrhealthcare.co.uk

 

<<<  Palaa takaisin uutisiin