fbpx

Lymed ja Bodymind yhteistyöhön

Tamperelaiset Lymed Oy ja Bodymind Oy paiskasivat kättä yya-sopimuksen merkeissä. Bodymind on Tampereen keskustasta löytyvä fysioterapiayritys, jonka palvelutarjontaan kuuluu tuki- ja liikuntaelinfysioterapian lisäksi erilaisten neurologisten sairauksien ja oireistojen hoitaminen. Heidän ydinosaamista ovat erityisesti kipu- ja stressikuntoutus sekä lasten ja nuorten osalla toimintakyvyn säätelyyn liittyvä fysioterapia mm. asperger-, ADD- tai syömishäiriöoireistoissa.

Bodymind toteuttaa fysioterapiaa kokonaisvaltaisesta psykofyysisestä näkökulmasta. Heidän tekemä fysioterapia suunni­tellaan aina huomioiden jokaisen potilaan yksilölliset voimavarat. Myös Lymed-tuotteet löytyvät tästä lähtien Bodymindin ammattilaisten työkalupakista. Yhteisellä tietotaidolla pyritään vahvistamaan molempien osaamista sekä tarjoamaan entistä laadukkaimpia palveluja lähialueiden asiakkaillemme.

Lue lisää Bodymindin toiminnasta osoitteesta https://bodymind.fi/

Bodymind_logo