13/07/2016

Tuotekorjaushinnasto saatavilla

Lymed Oy tarjoaa tuotteilleen korjauspalvelua. Korjaus tehdään aina Lymed Oy:n ehtojen mukaisesti. Ota aina ensin yhteyttä Lymed Oy:n asiakaspalveluun tai mikäli olet ostanut tuotteemme muusta vähittäismyyntipisteestä, sinua palvelleeseen jälleenmyyjään. Korjaushinnastossa annetut hinta-arviot ovat ei-sitovia ja suuntaa antavia. Jokainen korjaus arvioidaan tilannekohtaisesti.

Lymed Oy ei pääsääntöisesti tee muita korjauksia kuin hinnastossa määritellyt eikä korjauksia tehdä muihin kuin Lymed Oy:n tuotteisiin. Poikkeukset arvioidaan tapauskohtaisesti. Mikäli epäilet, kuuluuko korjaus takuun piiriin, ota yhteyttä tässäkin tapauksessa Lymediin tai Lymed-jälleenmyyjääsi palautusohjeiden saamiseksi.

Korjaukset tehdään pääsääntöisesti viiden arkipäivän aikana tuotteen saapumisesta Lymediin. Huomioithan, että valmiit korjaukset lähetetään takaisin postitse, joka saattaa vaikuttaa korjatun tuotteen saapumisaikaan.

Tutustu korjaushinnastoluokituksiin sekä korjauksen mukana toimitettavaan saatteeseen etukäteen tiedostopankistamme! Huomaathan, että saatteen voit täyttää suoraan sähköisesti PDF-työkalulla.

<<<  Palaa takaisin uutisiin