15/02/2017

Tuotemuutoksia Lymed-valikoimassa

Kevyt- ja ensipainepaitoihin uusi vaihtoehto

Miesten, lasten ja naisten kevyt- ja ensipainepaidat ovat nyt saatavana myös pitkillä hihoilla. Pitkät hihat, lisäkoodilla ASL, ovat valmiiksi mitoitettuja suhteessa paitaan eivätkä ne vaadi lisämittojen ottoa. Lymed suosittelee parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi aina tilaamaan paidan ja hihaputken erikseen, valiten sopivat koot asiakkaan ympärysmittojen mukaan.

Kompressiorintaliivien proteesitaskujen kuppimateriaali vaihtuu

Mikäli tuote on tilattu proteesitaskullisena, on proteesia kannatteleva kuppi ollut hieman ohuempaa materiaalia. Tämä materiaali vaihtuu nyt miellyttävään P50-kankaaseemme 1.3. lähtien! Tuote tehdään edelleen muuten kokonaisuudessaan vahvimmasta P91-materiaalistamme.

Post-operatiivisten tukihihojen miehustamateriaali ja koodi vaihtuu

Tukihihojen miehustan ohut materiaali vaihtuu nyt miellyttävään P50-kankaaseemme. Samalla tuotteen kooditus ja kootus muuttuu: uusi koodi on STPOP213 ja tulee voimaan 1.5.2017.
Tuotteen hoitava osa, eli hihat, tehdään edelleen P40-materiaalistamme. Tuote lisätään uudella koodilla ja kootuksella vuoden 2017 hinnastoihin.

<<<  Palaa takaisin uutisiin