25/08/2017

Keskivahva Lymed-materiaali vaihtuu 1.10.2017

Lymed päivittää keskivahvan materiaalinsa uuteen. Kankaan käyttöönottoprosessi alkaa pikkuhiljaa jo syyskuun aikana. Kaikki keskivahvasta materiaalista valmistetut vakiokokoiset tuotteemme, eli standardikokoiset varastotuotteemme, jotka toimitetaan 1.10. jälkeen, ovat automaattisesti uutta keskivahvaa materiaaliamme. Mittatilaustuotteet, jotka on tilattu aiemmalla keskivahvalla materiaalilla, toimitetaan uudesta keskivahvasta materiaalista tilauspäivästä 1.10. alkaen.

Tilauslomakkeet päivitetään ja uudet lomakkeet tulevat olemaan saatavilla Lymedin nettisivujen aineistopankista 30.9. mennessä. Materiaalin vaihdos otetaan huomioon myös uusissa tuotekuvastoissa, joita rakennetaan paraikaa.

Lymed pidättää oikeuden siihen, että uuden keskivahvan kankaan vakiokokoisia tuotteita saatetaan toimittaa, tilausmäärien ja tarpeen mukaan, jopa ennen lokakuun vaihdetta. Lymed pidättää myös oikeuden siihen, että aiemman kankaan tuotteita voidaan toimittaa 1.10.2017 jälkeen niin pitkään, kun varastoa riittää.

<<<  Palaa takaisin uutisiin