fbpx

Lymed mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Lymed on mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten ”Onhan siinä Avainlippu?” -kampanjassa. Kuluttaja voi tarkistaa myös apuvälineiden ja painevaatteiden hankinnan yhteydessä, onko ostettavassa tuotteessa Avainlippu.

Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla. Lymedissä on töissä yli 30 tekstiilialan ammattilaista, toimistotyöntekijöitä sekä oma logistiikka ja lähettämö. Ostamalla Lymed-mittatilaustuotteita tuet tamperelaista työtä!

Avainlippu on merkki suomalaisesta työstä. Merkki voidaan myöntää tuotteelle, joka on valmistettu Suomessa. “Onhan siinä Avainlippu?” -kampanja on Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten yhteinen kolmivuotinen kampanja. Kampanjan tehtävänä on lisätä Avainlippu-alkuperämerkin tunnettuutta ja vaikutusta ostopäätöksiin.