07/09/2018

Lymed täyttää 25 vuotta!

Syyskuussa 1993 Lymed Oy otti ensiaskeleensa suomalaisessa yritysmaailmassa. Teija Toikka, Lymed Oy:n toimitusjohtaja, perusti yrityksen, koska halusi valmistaa maailman parhaita painevaatteita: 90-luvun alussa painehoitotuotteiden laatu ja saatavuus oli hyvinkin huonoa. Ensimmäinen suomalainen painevaate on nähnyt päivänvalon Teija Toikan käsissä Tampereella – ei kovinkaan kaukana Lymedin nykyisistä valmistustiloista, Tampereen Hämeenpuistosta!

Lymed on nähnyt yritysmaailman ja valmistuksen digitalisaation, Suomen EU-jäsenyyden, valuutanvaihdon sekä mielettömät teknologiaharppaukset puhelinkioskeista älypuhelimiin. 25 vuoteen mahtuu paljon, ja onneksi siihen on mahtunut varsinkin vakaata kasvua ja suomalaisen työn iloa. Nykyään Lymedin tiloissa Tampereella on noin 45 painevaatteiden valmistuksen ammattilaista ja asiakaspalvelijaa.

Painehoitomaailma ja Lymed eivät pysähdy, vaan kehittyvät ja kasvavat yhdessä löytäen uusia käyttökohteita sekä teknologioita.

Onnea Lymed! Onnea lymediläiset! Ja onnea seuraavalle 25 vuodelle!

<<<  Palaa takaisin uutisiin