15/10/2018

Syksyn 2018 ja vuodenvaihteen 2019 tuoteuudistukset

Lymedissä on tulossa paljon mahtavia päivityksiä ja tuoteuudistuksia vuosille 2018 ja 2019.

15.11.2018 alkaen:

  • Vakiokokoisten genitaalialueen kompressiohousujen istuvuus paranee lantion ja vyötärön alueelta. Mittataulukko pysyy muuttumattomana.
  • Vakiokokoisen miesten post-operatiivisen tukipaidan istuvuus paranee, mittataulukko pysyy muuttumattomana.
  • Vahvan tuen rintaliivien sekä kompressiorintaliivien istuvuus paranee. Mittataulukko pysyy muuttumattomana.
  • Kaikkien tuoteryhmiemme vakiokokoiset päähineet ja huput, sekä Skin-tuoteryhmän kauluri ja rintalastaremmi päivittyvät. Tuotteissa ei tule olemaan visuaalista eroa edellisiin. Tuotteisiin tehtävissä pienissä päivityksissä otetaan huomioon ensisijaisesti käyttömukavuus.

 

1.1.2019 alkaen:

  • Vakiokokoiset naisten post-operatiiviset tukihihat päivittyvät! Tuotteen mitotusta parannetaan ympärysten suhteen, pituusmitat säilyvät samana. Tuotteisiin tulossa uusi mittataulukko.
  • Vakiokokoiseen genitaalialueen kompressiohousuihin on tulossa uusi malli – korotettu vyötärö. Korotus tulee olemaan 8 senttimetriä normaalivyötäröistä mallia korkeampi ja tuote tulee myös varastotuotteeksi.

 

Muokkaus 19.12.18

1.2.2019 alkaen:

  • Vakiokokoiset post-operatiiviset tukihousumallit muuttuvat entistä paremmiksi ja uusi julkaisupäivä on helmikuussa (aikaisemman tammikuun sijaan). Lantion ja vyötärön alueen istuvuutta parannetaan. Tuotteisiin on tulossa myös uusi mittataulukko! Tästä lisätietoa myöhemmin.

 

Mittatilaus- ja vakiokokoisten tuotteiden lisäyshinnasto päivittyy 15.11. Tuotemuutokset tilastoidaan entistä tarkemmin – moni ratkaisu sai mm. oman koodin tilaamista ja tilastointia helpottamaan. Lisätietoa saat halutessasi suoraan Lymedistä!

<<<  Palaa takaisin uutisiin