fbpx

Pitkä tuotantoaika Lymed-tuotteissa

Poikkeuksellisen suuret, täysin ennakoimattomat tilausmäärät ovat aiheuttaneet tuotantoaikamme huomattavan venähtämisen. Lymediläiset painavat pitkiä päiviä ja viikonloppuja Tampereen ytimessä purkaakseen ennennäkemätöntä tilaussumaa.

Pahoittelemme, että tuotteiden valmistuksessa kestää oletettua pidempään! Pyrimme palaamaan normaaleihin toimitusaikoihin mahdollisimman pian.

Emme pysty toteuttamaan kaikkia pikatoimitustilauksia normaalilla aikataululla, joten toivomme, että otatte tämän huomioon tilauksen yhteydessä. Ilmoitamme teille erikseen, mikäli pikatoimitusta ei voida toiveenne mukaisena toteuttaa.

Palvelemme teitä aivan koko kesän ajan osoitteessa Pyhäjärvenkatu 5 33200 Tampere, sähköpostitse info(a)lymed.fi tai puhelimitse numerossa 020 779 2233.