fbpx

Vko 46: asiakaspalvelu auki arkisin klo 9-11 sekä 13-16 lakon takia

Lymed rajoittaa asiakaspalvelunsa puhelinaikaa reagoidakseen Postin lakon aiheuttamiin viivästyksiin toimituksissa. Lymed haluaa varmistaa, että sovitut lähetykset saadaan uudelleenjärjesteltyä UPS:n palveluiden kautta, jonka takia asiakaspalvelumme toimii rajoitetusti viikon 46 aikana.

Puhelinpalvelumme on suljettuna ma-pe klo 8-9 sekä klo 11-13.

Käytämme tämän ajan asiakaskontaktointiin kuljetusten uudelleenjärjestämistä varten.

Palvelemme teitä puhelimitse viikolla 46 vain klo 9-11 sekä 13-16.

Toivomme yhteydenottoja lakon ajan pääasiallisesti sähköpostin välityksellä info(a)lymed.fi. Voit myös tiedottaa meitä suoraan sähköpostilla, mikäli haluat tuotteesi toimitettavan UPS:n palveluilla Postin palveluiden sijaan! Lue ohjeet: https://lymed.fi/2019/11/09/postin-lakko-vaikuttaa-toimituksiin-lue-muut-vaihtoehdot/

Vastaamme kaikkiin sähköpostikyselyihin mahdollisimman pian, joskin uudelleenjärjestelyt tulevat aiheuttamaan viivettä asiakaspalvelussamme.

Pahoittelemme lakon aiheuttamaa vaivaa sekä asiakaspalvelumme puhelinpalveluajan muutoksia!

Terveisin,

Lymediläiset