fbpx

Päivitetty: Postin lakko loppunut, palaamme normaaliin 9.12.

Postin lakko on päättynyt 27.11.2019. Tilanteen purussa menee aikaa, joten jatkamme erikoisjärjestelyjä viikon 48 & 49 ajan. Palaamme normaaleihin, mutta laajennettuihin, toimitustapoihimme 9.12. eteenpäin. Tutustu uuteen etusivuun ja ratkaisuihin täältä.

 

Postin työriitaan ei ole saatu ratkaisua, joten postilakko jatkuu ja laajenee. Moni liitto on ilmoittanut tukilakoista.

Lisää postilaisia liittyy lakkoon 25.11. maanantaina. Tällä hetkellä lakossa on 9000 henkilöä, ensi maanantaista alkaen luku on noin 10 000. Lakko koskee tuolloin myös postin toimihenkilöitä ja asiakaspalvelijoita. Vaikka Postin työntekijät ovat lakossa, niin osa lähetyksistä kulkee silti perille. Kirjeposti ei liiku, mutta on mahdollisuus, että osa pakettikuljetuksista saadaan edelleen toimitettua.

Haluatko oman toimituksesi varmemmin perille? Valitse UPS ja ilmoita siitä meille info(a)lymed.fi. Lue tarkemmat ohjeet: https://lymed.fi/2019/11/09/postin-lakko-vaikuttaa-toimituksiin-lue-muut-vaihtoehdot/