fbpx

Lymed-koulutuspäivä ammattilaisille 13.2.2020

Toivotamme sinut tervetulleeksi Lymed-koulutuspäivään tiloissamme Tampereella!

Ammattilaisille suunnattu koulutuspäivämme on täynnä tietoa: tutustumme painehoidon maailmaan sekä Lymed-tuotteisiin tuotantoa myöten. Tutustumme myös tilaamiseen, mittaamiseen ja tuotteiden yksityiskohtiin – varauduthan mittaamaan ja olemaan mitattavana. Mittausharjoittelu suoritetaan pienryhmissä. Koulutus on suunnattu terveysalan ammattilaisille, jotka tarvitsevat paine- tai kompressiohoitotietoutta työnsä puitteissa.

Ilmoittautumisohjeet, aikataulut sekä aihealueet löydät tapahtumastamme täältä: https://lymed.fi/event/lymed-koulutuspaiva-ammattilaisille/

Tervetuloa Lymedin tiloihin tunnelmalliseen Klingendahlin tehdasmiljööseen, osoitteeseen Pyhäjärvenkatu 5!