fbpx

Viivästyksiä toimitusajoissa

Hyvä asiakkaamme,

Vallitsevasta poikkeustilasta johtuen tuotannossamme on ruuhkaa ja toimitusaikamme on hieman tavallista pidempi. Teemme kaikkemme purkaaksemme tilapäistä ruuhkaa ja pyrimme palaamaan normaaleihin toimistusaikoihin mahdollisimman pian.

Poikkeustilanteesta huolimatta tuotantomme ja asiakaspalvelumme toimii toistaiseksi normaalisti eikä merkittäviä häiriöitä toimitusketjuumme ole vielä ilmennyt. Noudatamme ja seuraamme THL:n ohjeista ja suosituksia.

  • Kotikäyntimme on suositusten mukaan keskeytetty ja mittauspalvelumme toimii rajoitetusti.

  • Verkkokauppamme palvelee normaalisti.

  • Puhelinpalvelumme palvelee toistaiseksi laajennetuin aukioloajoin. Katso täältä laajennetut puhelinpalveluajat!

Pahoittelemme tilannetta ja pyydämme ymmärrystä tänä poikkeusaikana.

Terveisin,
Lymed-tiimi