06/09/2021

Lymed Oy:n tuotanto kuormittunut pandemian edetessä

Pandemian pitkittyessä Lymed Oy:n valmistava tuotanto on kuormittunut merkittävästi lisääntyneiden poissaolojen takia.
 
Lymed Oy on pystynyt vuosien 2020 ja 2021 ajan mukautumaan sekä vuosilomien aiheuttamiin poissaoloihin että vaikeasti ennakoitaviin kasvaviin sairaspoissaoloihin. Koko tämän ajan yrityksemme on toiminut normaalisti ja tuotantomme sekä myymälämme aukioloajat ovat pysyneet samoina kuin ennenkin.

Kuitenkin tekstiilituotannon sijaisten saatavuus työmarkkinoilla yhdistettynä Lymedin suuriin ammattitaitovaatimuksiin on meille ongelmallinen yhtälö pitkäaikaisen sijaisjärjestelmän turvaamiseksi.
 
Olemme erittäin pahoillamme tuotantoaikamme pitkittymisestä ja tuotetoimitusten viivästymisestä. Pyydämme ymmärrystä ja joustoa myös asiakaskunnaltamme. Teemme aivan parhaamme, että saamme jokaisen meille tulevan tilauksen valmistettua mahdollisimman pian.

Terveisin,
Lymediläiset

<<<  Palaa takaisin uutisiin