fbpx

Lymed-oppimisympäristö

Tervetuloa Lymed-oppimisympäristöön!
Lymedin oma oppimisympäristö on tarkoitettu sekä painehoidon ammattilaisille että painetuotteiden käyttäjille. Paine- ja kompressiohoitotietous on jaettu useampaan eri kokonaisuuteen, joista voit valita sinua kiinnostavan aiheen. Lymed-oppimismateriaaleja voidaan käyttää niin yleiseen opiskeluun kuin painehoitoon tutustumiseen.

Lymed-oppimismateriaaleja päivitetään koko ajan. Tietolähteet ovat esitelty sivujemme tutkimukset- ja käyttöindikaatiot-osioissa. Lymed käyttää oppimisympäristön materiaaleja omien koulutuspäiviensä pohjana.

Oppimismateriaalit ovat vapaasti käytettävissä koulutustarkoituksiin asianmukaisin lähdemerkinnöin! Esityksen saat suuremmaksi klikkaamalla oikean alareunan Prezi-logoa.

Materiaalin päivityspäivä: näkyvissä kunkin esityksen otsikkotiedoissa.

 

OSA 1: Kaikki paineesta

Koulutuskokonaisuuden ensimmäinen osa kertoo paine- ja kompressiohoidon historiasta, paine- ja kompressiovaatetyypeistä sekä eri valmistusmetodeista. Kunkin opintokokonaisuuden jälkeen on referoitu aihealueeseen sopivat Lymed-tuotteet.

OSA 2: Kaikki Lymedistä

Koulutuskokonaisuuden toinen osa kertoo kaiken, mitä haluat tietää Lymed-tuotteista. Opiskele tuoteryhmät, Lymed-tuotteiden erikoisominaisuudet sekä tuotteiden käyttö- ja hoito-ohjeet yhdestä paikasta!


 

OSA 3: Kaikki tilaamisesta

Koulutuskokonaisuuden kolmas osa kertoo kaiken Lymed-tuotteiden tilaamisesta ja mittaamisesta. Mukana myös katsaus tilauslomakkeisiin ja tilausten kulkuun sekä mittauksen erikoistapauksiin.

 

OSA 4: Syvennetty osaaminen

Lymed Sense – neurologiset painevaatteet ja niiden käyttö