Lymed-oppimisympäristö

Tervetuloa Lymed-oppimisympäristöön!

Lymedin oma oppimisympäristö on tarkoitettu sekä painehoidon ammattilaisille että painetuotteiden käyttäjille. Paine- ja kompressiohoitotietous on jaettu useampaan eri kokonaisuuteen, joista voit valita sinua kiinnostavan aiheen. Lymed-oppimismateriaaleja voidaan käyttää niin yleiseen opiskeluun kuin painehoitoon tutustumiseen.

Lymed-oppimismateriaaleja päivitetään koko ajan. Tietolähteet ovat esitelty sivujemme tutkimukset- ja käyttöindikaatiot-osioissa. Lymed käyttää oppimisympäristön materiaaleja omien koulutuspäiviensä pohjana.

Oppimismateriaalit ovat vapaasti käytettävissä koulutustarkoituksiin asianmukaisin lähdemerkinnöin! Esityksen saat suuremmaksi klikkaamalla oikean alareunan Prezi-logoa.

Materiaalin päivityspäivä: näkyvissä kunkin esityksen otsikkotiedoissa.

 

OSA 1: Kaikki paineesta

Koulutuskokonaisuuden ensimmäinen osa kertoo paine- ja kompressiohoidon historiasta, paine- ja kompressiovaatetyypeistä sekä eri valmistusmetodeista. Kunkin opintokokonaisuuden jälkeen on referoitu aihealueeseen sopivat Lymed-tuotteet.

 

 

OSA 2: Kaikki Lymedistä

Koulutuskokonaisuuden toinen osa kertoo kaiken, mitä haluat tietää Lymed-tuotteista. Opiskele tuoteryhmät, Lymed-tuotteiden erikoisominaisuudet sekä tuotteiden käyttö- ja hoito-ohjeet yhdestä paikasta!

OSA 3: Ennen mittaamista

Koulutuskokonaisuuden kolmas osa kertoo kaikki, mitä tarvitsee ottaa huomioon ennen tilaamista. Kolmannessa osassa tutustut tuotteiden tilaus- ja valmistusprosessiin.

OSA 4: Mittaaminen ja tuotevalinnat

Koulutuskokonaisuuden neljäs osa kertoo kaiken Lymed-tuotteiden tilaamisesta ja mittaamisesta. Mukana myös mittausvideot, tilauslomakkeet sekä jokaisen tuotteen erikoisratkaisut.

OSA 5: Neurologisen painehoidon syvennetty osaaminen

Lymed Sense – neurologiset painevaatteet ja niiden käyttö. Lue vinkit tuotteiden hyödyntämiseen ja tuotevalintoihin!