fbpx

Valmistusaikatiedote

 

  • Yleinen mittatilaustuotteiden valmistusaikamme on tällä hetkellä noin 30-35 arkipäivää, mikä on keskimäärin noin 6-7 viikkoa.
  • Korjauksien valmistusaika on tällä hetkellä noin 21 arkipäivää.
  • Pikatilausten valmistusaika on tällä hetkellä noin neljä arkipäivää
  • Valmiskokoisten tuotteiden valmistusaika 2 viikkoa, mikäli tuotetta ei löydy varastosta

Pandemian aiheuttama kuormitus ja poissaolot tuotannossamme yhdistettynä tilausten ja pikatilausten kasvaneeseen määrään, on aiheuttanut ennennäkemättömän ruuhkatilanteen tuotantoomme. Olemme pyrkineet reagoimaan tilanteeseen lisäresurssein, joskin tekstiilituotannon sijaisten saatavuus työmarkkinoilla yhdistettynä Lymedin suuriin ammattitaitovaatimuksiin on meille ongelmallinen yhtälö työvoiman pikaiseen lisäämiseen.

Tuotteemme ovat asiakkaillemme elintärkeitä ja koemme tilanteen myös itse erittäin vaikeaksi ja kestämättömäksi. Olemme äärimmäisen turhautuneita siitä, että asiakkaamme joutuvat kärsimään pidentyneestä tuotantoajastamme. Tilanteen huomioiden pyydämme harkitsemaan erilaisten valmiskokoisten tuotteiden käyttöä mittatilaustuotteiden valmistumista odotellessa, esimerkiksi valmiskokoiset kompressiotuotteet tai sidokset.

Me lymediläiset puurramme mahdollisimman pitkää päivää tilausjonoa lyhentääksemme. Teemme aivan kaikkemme, että saamme jokaisen meille tulevan tilauksen valmistettua mahdollisimman pian!

 

Toimitusaikakyselyt

  • Toivomme toimitusaikakyselyjä pääasiassa sähköpostitse info@lymed.fi. Vastaamme sähköposteihin aina niin pian, kuin mahdollista.
  • Emme valitettavasti pysty nopeuttamaan yleistä tuotantojonoa tässä vaiheessa, joskin pyrimme reagoimaan, mikäli tuotetta tarvitaan esimerkiksi aikataulutettuna akuuttia leikkausta varten.

 

Miten voin vaikuttaa, että saisin tuotteeni mahdollisimman pian?

  • Tilausasiakkaamme voivat vaikuttaa eniten tarkistamalla tilaukset yksityiskohtaisesti ennen lähettämistä.
  • Jokainen puuttuvat tieto tai mitta aiheuttaa tuotannossamme viivästyksen tilauksen valmistukseen, jolloin alkuperäisiä, sovittuja aikatauluja on haasteellista noudattaa.
  • Tilaamisvaiheessa olisi asiakkaan ja mittaajan hyvä myös pitää huolta, että mahdolliset muutokset maksusitoumuksiin selvitetään ennen tilauksen lähettämistä Lymediin.