fbpx

Mittauspalvelu Lymedissä

MITTAUSAJAN VARAAMINEN

Varaa mittaus- ja sovitusaikasi numerosta +358 20 779 2233 tai sähköpostitse info(a)lymed.fi. Mittaukseen varataan aikaa noin puolesta tunnista tuntiin per asiakas, riippuen mittaustilanteesta sekä mitattavien tuotteiden määrästä.

Ota mittaukseen mukaan tuotesuositus tai maksusitoumus, helposti riisuttavat vaatteet sekä avustaja, jos liikkuminen on sinulle haasteellista. Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä mikäli tarvitset saapuessasi erityisapua.

MITTAUSMAKSUT

Lymed-tuotteen perusmittausmaksu on yksityisasiakkaalle Lymedin myymälätiloissa Tampereella 32€ (sis. alv 24%). Eläkeläiskortin esittämällä mittausmaksu on 25€ (sis. alv 24%). Mikäli sinulle mitataan useita tuotteita, tai maksajana on yritys tai yhteisö, tiedustele tarkkaa hinta-arviota asiakaspalvelustamme. Solidea-tuotteiden mittauksesta emme veloita erikseen.

KOTIMITTAUS

Lymed tarjoaa kotimittausta vain Tampereen alueella, rajoitetusti muutamina päivinä viikossa. Lymedin kotimittaus palvelee tuotteen mittauksessa, suunnittelussa ja sovituksessa kaikissa Lymedin tuoteryhmissä, maksusitoumuksella tai ilman. Mikäli tarvitset kotimittausta, ota ensin yhteys Lymediin ja tiedustele aikataulua ja kustannusarviota mittaukselle.

Jos tarvitset kotimittauspalvelua omalla alueellasi, tiedustele aikataulua ja kustannusarviota ottamalla yhteyttä sinun alueen palveluntarjoajaan.

Tässä kotimittausta tekevät yhteistyöyrityksemme: ylläpidämme listausta koko Suomen alueella toimivista yrityksistä, jotka voivat palvella sinua Lymed-tuotteiden kotimittaamisessa.

Lue myös: