fbpx

Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Maksutapoina myymälässämme toimii käteinen, debit- tai creditkortit (Visa, Eurocard, Mastercard), Lymed Oy:n lahjakortti tai lasku. Postitse lähetetyt tuotteet veloitetaan automaattisesti laskulla. Lymedin yhteistyökumppani laskutuksessa on Validius Oy. Validius on kotimainen laskutus-, maksunvalvonta-, perintä- ja luotonhallintapalveluja tarjoava asiantuntijayritys.

Lymed Oy pidättää oikeuden asiakkaalta pyydettävään ennakkomaksuun ennen tilatun tuotteen valmistusta.

Toimitustavat 1.12.2019 lähtien

Toimitustapa valitaan tilauksen yhteydessä. Seurannalliset toimitustavat vaativat asiakkaan osoitetietojen lisäksi puhelinnumeron sekä sähköpostin. Sivun hinnat sisältävät arvonlisäveron. Kuljetusliikkeiden palvelukuvaukset ovat otettu ko. sivuilta. Lymed ei vastaa kuljetusliikkeiden palveluiden muutoksista.

Mikäli tilauksesi on kiireellinen, suosittelemme pakettivaihtoehtoja, seurannallisia kirjevaihtoehtoja tai tuotteen noutoa Tampereen myymälästä. Emme suosittele vakiokirjepostin käyttöä.

Voit jakaa tilauksesi heti toimitettaviin ja jälkitoimitettaviin tuotteisiin. Jälkitoimituspalvelu tarjoaa mahdollisuuden tilauksen jakamisen tehokkaasti ja vaivattomasti. Varastossa olevat tuotteet toimitetaan vastaanottajalle heti ja alkuperäisestä tilauksesta puuttuvat tuotteet siirtyvät uuteen jälkitoimitustilaukseen. Mahdolliset viitetiedot siirtyvät uuteen tilaukseen automaattisesti. Henkilökunta muuttaa toimituskulut vastaamaan tilauksen sisältöä, sekä ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakkaaseen.

Muut lähetystavat: ota yhteys asiakaspalveluumme
info(a)lymed.fi tai soita 020 779 2233 (arkisin 8-16).

Hinnat eivät koske hankintasopimusten alaisia toimitustapoja, joista on sovittu erikseen.

Yksityisasiakas: vakiokokoisia Lymed-tuotteita voit tilata myös verkkokaupastamme.

Siirry verkkokauppaamme tästä!