fbpx

Maksutavat

Myymälämme Tampereella

Asiakas voi maksaa tuotteen tilauksen yhteydessä tai tuotteen noudon yhteydessä myymälässämme. Maksutapoina myymälässämme toimii käteinen, laaja valikoima debit- tai creditkortteja, Lymed Oy:n lahjakortti tai lasku. Lymed Oy pidättää oikeuden asiakkaalta pyydettävään ennakkomaksuun ennen tilatun tuotteen valmistusta.

Maksupäätteemme hyväksyy:

  • Lähimaksut
  • NFC-mobiilimaksut
  • Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-kortit
  • Google pay. SamsungPay, Apple pay
  • JCB, UnionPay, Diners Club

Lähetettävät tuotteet

Valmistuneet tuotteet, jotka lähetetään asiakkaalle omaan toimipisteeseen tai kotiin veloitetaan automaattisesti laskulla. Lymed Oy:n yhteistyökumppani laskutuksessa on Validius Oy. Validius on kotimainen laskutus-, maksunvalvonta-, perintä- ja luotonhallintapalveluja tarjoava asiantuntijayritys.

Saitko Validiukselta perintäkirjeen? Ei hätää. On kuitenkin tärkeää, että huolehdit siitä, että suoritat maksun ennen kirjeessä mainittua eräpäivää. Mikäli et kykene suoriutumaan koko avoinna olevasta velvoitteesta yhdellä kertaa voit kääntyä ammattitaitoisen Validiuksen asiakaspalvelun puoleen. He auttavat sinua maksujärjestelyihin liittyvissä kysymyksissä. Ota kuitenkin yhteyttä jo ennen kirjeessä mainitun eräpäivän umpeutumista. Ripeällä toiminnalla edesautat asian nopeaa ratkaisemista ilman viivästymisestä aiheutuvia lisäkuluja.

Validiuksen asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8–16.15 numerossa 010 195300 (lisämaksuton velallisnumero) tai asiakaspalvelu(at)validius.fi.

Verkkokauppamme maksutavat

Checkout on kotimainen maksunvälityspalvelu, joka tarjoaa maksutavat kauppiaille verkossa, mobiilissa ja myymälässä. Palvelut ovat tällä hetkellä käytössä yli 10 000 suomalaisessa kaupassa, ja Checkout on välittänyt jo yli 12 miljoonaa maksutapahtumaa. Checkout on osa OP Ryhmää. Checkout välittää maksun verkkokauppiaalle, ja saattaa siksi näkyä vastaanottajana. Löydät tilausvahvistuksesta verkkokaupan yhteystiedot. Tarvittaessa Checkoutin asiakaspalvelu auttaa maksun selvittämisessä. Ilmoitathan asiakaspalvelulle tiedot maksun summasta ja päivämäärästä.

  • Kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet
  • Visa-, Visa Electron-, Business Eurocard- ja Mastercard-kortit
  • Pivo-, Siirto- ja MobilePay-mobiilimaksutavat
  • OP Lasku (hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä. Rahoituksen myöntää OP Yrityspankki Oyj, joka tarkistaa kuluttajan luottotiedot ennen rahoituksen myöntämistä)
  • Jousto (Aina korotonta maksuaikaa 14 vuorokautta. Joustolla voi maksaa myös erissä jopa 1–12 kuukauden takaisinmaksuajalla.)

Onko sinulla ongelmia verkkokauppamme maksujen kanssa? Ota yhteys Checkoutin kotimaiseen asiakaspalveluun, joka auttaa ma–su 9.00–21.00 asiakaspalvelu(a)checkout.fi tai 0800 552 010.