fbpx

Lymed Oy – painevaatteet

 

Lymed® on perustettu syyskuussa vuonna 1993, Tampereen historiallisten punatiilitalojen suojissa. Jo ensiaskeleistaan lähtien Lymed on tunnettu maailmalla alansa edelläkävijänä sekä laadukkaiden painevaatteiden kehittäjänä turvotukseen, arpihoitoon, kipuun, neurologiseen terapiaan, urheiluun sekä hyvinvointiin. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhteistyössä monien sairaaloiden ja tutkimuslaitosten kanssa tuottaaksemme palkittuja painevaatteitamme sekä julkiselle että yksityiselle sektorille.

Olemme apuvälinevalmistaja, joiden fokus on painehoidon osaamisen syventämisessä sekä uusien käyttöindikaatioiden löytämisessä. Tutkimme hoitokenttää jatkuvasti ja innovoimme toimialat ylittävällä tasolla. Lymedin moniammatillinen henkilökunta yhdistää uutta teknologiaa ja vahvaa tekstiilialan osaamista. Joukostamme löytyy mm. ompelijoita, kaavoittajia,
insinöörejä ja mallimestareita, asiakaspalveluhenkilöstöä sekä logistiikkaosaajia.

LYMED-TUOTTEIDEN VALMISTUS

Lymed-tuotteen valmistuksen lähtökohta on paras mahdollinen hoitotulos, käyttömukavuus sekä viimeistelty, edustava ulkonäkö. Lymed-kaavoitusprosessin avulla tuotteisiin saadaan oikeanlainen, lääkinnällisiin tarkoituksiin soveltuva, hoitava paine. Painetaso voi jopa vaihdella vaatteiden eri osissa hoitotarpeen mukaan.

Tuotteiden suunnittelussa otetaan huomioon yksilölliset tarpeet, kuten pukemisen haasteet, työ ja harrastukset sekä fyysiset rajoitteet. Ainutlaatuiset mittatilaus- ja erityisratkaisut ovat meillä mahdollisia, koska joukkomme joka ikinen jäsen vaikuttaa omalla osaamisellaan tuotteen suunnitteluun ja valmistukseen. Lymedin oma mittauspalvelu takaa jatkuvan, tiiviin kontaktin asiakkaisiin ja auttaa pysymään ajan tasalla heidän tarpeistaan.

Lymedin kaikki mittatilaus- ja vakiokokoiset tuotteet suunnitellaan Tampereella. Mittatilaustuotteemme valmistetaan alusta loppuun Suomessa, Tampereella. Vakiokokoisten Lymed-tuotteiden leikkuu- ja ompelutyötä tehdään Tampereen lisäksi myös Virossa. Kaikissa vakiokokoisissa Lymed-tuotteissa on ilmoitettu erikseen kyseisen tuotteen valmistusmaa.

Lymed Oy on yksi viimeisistä sinnikkäistä suomalaisista tekstiiliteollisuuden yrityksistä, joka valmistaa tuotteitaan yksilöllisesti käsityönä. Jokainen Lymed-tuote on suomalaista Lymed-laatua!

Lymed Oy:n tuotteita viedään myös vahvasti ulkomaille. Katso Lymed Oy:n jälleenmyyjät, sekä Suomessa että maailmalla, tästä.