fbpx

Palkinnot ja tunnustukset

Suomen Tekstiili & Muoti ry – kunniamaininta 2018

Lymed Oy vastaanotti Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kunniamaininnan  Tekstiilin ja muodin päivässä 28.11.2018. ”Lymed Oy:n tuotteet ovat innovatiivisia terveydenhuollon tekstiileitä, jotka osoittavat, että myös tekstiileillä voidaan edistää ihmisen paranemista ja hyvää vointia.”

Responsive imageA’Design Award 2016 Silver-muotoilupalkinto – Lymed Dog ™
Lymed Dog-tuotteet voittivat kuuluisan hopeisen A’Design Award-muotoilupalkinnon eläintuotteiden kategoriassa. Eläintuotteiden A’ Design Award-muotoilupalkinto haluaa nostaa maailmanlaajuisesti esille sekä parhaiten muotoillut eläintuotteet että tuotekonseptit.

Responsive image2016 German Design Award Special Mention-muotoilupalkinto – Lymed Sport™
German Design Award-muotoilupalkinto on Saksan muotoiluneuvoston kansainvälinen pääpalkinto. Neuvoston tavoite on löytää, tuoda esille sekä palkita yksilöllisiä design-trendejä.

Responsive imageRed Dot Design Award 2014-muotoilupalkinto – Lymed Sport™
Red Dot-asiantuntijapaneeli palkitsee yrityksiä ympäri maailman, jotka ovat keksineet ja tuottaneet mielenkiintoisia ja muotoiluteknisesti ylivoimaisia tuotteita.

Responsive image Laatuinnovaatiopalkinto 2013– Lymed Sense™
Laatukeskus Excellence Finlandin valitsee vuosittain Laatuinnovaatio-palkinnon saajia eri yrityskategorioissa. Kriteereinä Vuoden Laatuinnovaatio-kilpailussa on suuri innovatiivisuusaste sekä ehdoton laadukkuus.

Responsive imageTeknologiayrittäjyyspalkinto 2013– Lymed Oy

Tampereen teknillinen seura palkitsi Lymed Oy:n Teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Palkitsemisperusteissa painotettiin erityisesti voittajayrityksen toimialarajat ylittävää innovatiivisuutta, kasvua ja suurta vientitoiminnan osuutta liikevaihdosta.

Responsive image2010 BLS ILF Joint Award to Industry for Innovation in the Treatment of Lymphoedema – Lymed Compression™

British Lymphoedema Societyn ja International Lymphoedema Frameworkin yhteispalkinto lapsille suunnatuista mittatilaustuotteista turvotuksen hoitoon.