fbpx

Tuotantomme

leikkaus_isoLymed® on yksi viimeisistä sinnikkäistä suomalaisista tekstiiliteollisuuden yrityksistä, joka valmistaa tuotteensa käsityönä omalla tehtaallaan, suurella suomalaisella laadulla.
Ainutlaatuiset mittatilaus- ja erityisratkaisut ovat meillä mahdollisia, koska joukkomme joka ikinen jäsen vaikuttaa omalla osaamisellaan tuotteen suunnitteluun ja valmistukseen. Suunnittelijatiimissämme yhdistyy värikäs tekstiilialan koulutus ja vankka työkokemus. Ompelijamme ovat tarkkuustyön mestareita ja pystyvät toteuttamaan suunnittelun monimutkaisimmatkin ideat.
Lymediläisten kädenjäljet löydät omasta tuotteestasi!
Valmiskokoisten Lymed®-tuotteiden leikkuu- ja ompelutyötä tehdään Tampereen lisäksi myös Virossa, Lindante Oü:ssa. Kaikissa vakiokokoisissa Lymed®-tuotteissa on ilmoitettu erikseen kyseisen tuotteen valmistusmaa. Sekä mittatilaus- että valmiskokoiset Lymed®-tuotteet suunnitellaan Tampereella ja jokainen tuote on totuttua suomalaista Lymed®-laatua.
Lymed Oy:lle on tärkeää liiketoiminnan läpinäkyvyys, eettisyys ja vastuullisuus. Lymed julkaisee osana liiketoimintaansa vastuullisuusraportin, jota päivitetään aina toimintaympäristön muuttuessa. Uusin vastuullisuusraportti tullaan julkaisemaan syyskuussa 2020.