22/03/2013

Erkka Heinä tuotekehityspäälliköksi Lymediin

Fysioterapeutti Erkka Heinä, 32, on aloittanut Lymed Oy:n tuotekehityspäällikkönä. Heinä siirtyi tehtäväänsä FC Hakan fysioterapeutin ja maalivahtivalmentajan toimesta. Vahvan jalkapallotaustan lisäksi hän on harrastanut aktiivisesti myös salibandya, lentopalloa ja lumilautailua. Liikkumisen analysoinnista kiinnostunut Heinä on tehnyt yhteistyötä mm. Argentiinan jalkapallomaajoukkueen vastaavan fysioterapeutin, Luis Garcian kanssa. Liikeanalyysistä saatavilla tuloksilla tähdätään yksilölliseen kuntoutukseen ja kehon taloudelliseen liikkeeseen. Lääkinnällisteknisiä tukivaatteita valmistavassa Lymedissä hän työskentelee urheiluun suunniteltujen Sense™-tukivaatteiden tuotekehityksessä ja tutkimuksessa sekä tuotelinjan muissa tehtävissä.

<<<  Palaa takaisin uutisiin