Lymed-jälleenmyyjät

Miten löydän oikean jälleenmyyjän?

 

Lymedin valmistamia tuotteita voivat tilata sekä yksityis- ja yritysasiakkaat että hoitolaitokset. Koulutettuja Lymed-tuotteiden mittaajia löytyy lähes jokaisesta kunnasta ja kaupungista. Mittaajamme toimivat pääasiallisesti toiminta- ja fysioterapian sekä neurologisen toiminta- ja fysioterapian aloilla. Mittaajamme huolehtivat yksilöllisesti valmistettujen tuotteiden tilauksesta Lymedille. Vakiokokoisia tuotteita voit kysyä jälleenmyyjiltämme tai suoraan Lymedistä.

Tiloissamme Tampereella toimii myös Lymedin oma mittaus- ja konsultointipalvelu. Palvelemme erityisesti erikoisratkaisuissa. Varaa aikasi soittamalla Lymedin asiakaspalveluun 020 779 2233 tai sähköpostitse info(a)lymed.fi

Scarban tai Lymed Animal -tiedusteluissa, ota yhteyttä toimistoomme p. 020 779 2233 tai sähköpostilla info(a)lymed.fi

Lymed-tuotteet julkisen terveydenhuollon kautta:
Lymed on apuvälinevalmistaja ja tuotteitamme on mahdollista saada myös maksusitoumuksella. Tarkista Lymed-tuotteiden saatavuus oman kuntasi terveydenhuollon palveluista. Tuotteen maksajataho voi antaa apuvälineen hankintaa varten maksusitoumuksen, jolla se sitoutuu maksamaan apuvälineen, tarvittavan käytönopetuksen tai muun kuntoutuksen. Käänny ensin alueesi terveyskeskuksen tai lääkärisi puoleen. Lääkärin lähetteellä pääset apuvälinekartoitukseen, jossa määritellään tarvittavat apuvälineet ja laaditaan maksajataholle suositus niiden hankkimisesta. Maksajataho voi antaa apuvälineen hankintaa varten maksusitoumuksen, jolla se sitoutuu maksamaan yksilöllisen apuvälineen. Maksusitoumuksessa on tällöin luettava tuotteen hankintataho eli taho, josta joko vakiokokoinen tuote hankitaan tai jossa mittatilaustuote mitataan ja suunnitellaan.

Lymed-tuotteet yksityisen terveydenhuollon kautta:
Lymedin valmistamia tuotteita on saatavilla useista yksityisen terveydenhuollon palveluyksiköistä. Sekä mittatilaus- että valmiskokoisia tuotteita on ostettavissa jokaisesta palvelupaikasta ilman maksusitoumustakin. Huomioithan, että suurin osa paikoista palvelee ajanvarauksella. Mikäli sinua palvelevalla yksityispalveluiden tuottajalla ei vielä ole Lymed™-tuotteita valikoimassa, voit ohjeistaa häntä ottamaan yhteyttä Lymedin asiakaspalveluun.

Katso lähin jälleenmyyjääsi