Mittauspalvelu ja myymälä

MITTAUSAJAN VARAAMINEN

Varaa mittaus- ja sovitusaikasi puhelimitse numerosta +358 20 779 2233 tai sähköpostitse info(a)lymed.fi. Mittaukseen varataan aikaa noin puolesta tunnista tuntiin per asiakas, riippuen mittaustilanteesta sekä mitattavista tuotteista. Huomioi, että kompressiotuotteet on mitattava aamuisin.

Etkö pääse myymäläämme mitattavaksi ja haluaisit kotimittauksen? Lue aiheesta lisää täällä ja varaa aikasi asiakaspalvelustamme.

Mittausajan muuttaminen:

 Voit siirtää varaamaasi aikaa tai peruuttaa ajanvarauksen veloituksetta, kun teet sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Aikojen muuttaminen tai peruuttaminen onnistuu joko laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@lymed.fi tai soittamalla numeroon 020 779 2233.

Mittausajan peruuttaminen:

Varattu aika on peruttava vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa varatun palvelun täyden hinnan.

SAAPUMINEN MYYMÄLÄÄN

Osoitteemme on Pyhäjärvenkatu 5, 33200 Tampere, Klingendahlin rakennus. Myymälämme edessä Pyhäjärvenkadulla on inva-pysäköintimahdollisuus. Lisää inva-pysäköintimahdollisuuksia Klingendahlin sisäpihalla. Sisäänkäynti myymäläämme ja mittaukseen on suoraan Pyhäjärvenkadun porttikongista, katutasosta.

MITÄ MUKAAN MITTAUKSEEN?

Ota mittaukseen mukaan tuotesuositus tai maksusitoumus, helposti riisuttavat vaatteet sekä avustaja, jos liikkuminen on sinulle haasteellista. Ilmoitathan ajanvarauksen yhteydessä mikäli tarvitset saapuessasi erityisapua.

AUKIOLOAJAT

Myymälämme on avoinna arkisin kello 8-16.

 

MITTAUSMAKSUT

Lymed-tuotteen mittausmaksu yksityisasiakkaalle on 32€ (sis. alv 24%). Eläkeläiskortin esittämällä mittausmaksu on 25€ (sis. alv 24%). Mikäli sinulle mitataan useita tuotteita, tai maksajana on yritys tai yhteisö, tiedustele hintaa asiakaspalvelustamme.

Solidea-tuotteiden mittauksesta emme veloita erikseen.

MAKSUTAVAT

Asiakas voi maksaa tuotteen tilauksen yhteydessä tai tuotteen noudon yhteydessä myymälässämme. Maksutapoina myymälässämme toimii laaja valikoima debit- tai creditkortteja, Lymed Oy:n lahjakortti tai lasku. Huomiothan että käteistä emme enää vastaanota myymälässä. Lymed Oy pidättää oikeuden asiakkaalta pyydettävään ennakkomaksuun ennen tilatun tuotteen valmistusta.