Palkinnot ja tunnustukset

Suomen Tekstiili & Muoti ry – kunniamaininta 2018

Lymed Oy vastaanotti Suomen Tekstiili & Muoti ry:n kunniamaininnan Tekstiilin ja muodin päivässä 28.11.2018. ”Lymed Oy:n tuotteet ovat innovatiivisia terveydenhuollon tekstiileitä, jotka osoittavat, että myös tekstiileillä voidaan edistää ihmisen paranemista ja hyvää vointia.”

A’Design Award 2016 Silver-muotoilupalkinto – Lymed Dog ™

Lymed Dog-tuotteet voittivat kuuluisan hopeisen A’Design Award-muotoilupalkinnon eläintuotteiden kategoriassa. Eläintuotteiden A’ Design Award-muotoilupalkinto haluaa nostaa maailmanlaajuisesti esille sekä parhaiten muotoillut eläintuotteet että tuotekonseptit.

2016 German Design Award Special Mention-muotoilupalkinto – Lymed Sport™

German Design Award-muotoilupalkinto on Saksan muotoiluneuvoston kansainvälinen pääpalkinto. Neuvoston tavoite on löytää, tuoda esille sekä palkita yksilöllisiä design-trendejä.

Red Dot Award winner 2014

Red Dot Design Award 2014-muotoilupalkinto – Lymed Sport™

Red Dot-asiantuntijapaneeli palkitsee yrityksiä ympäri maailman, jotka ovat keksineet ja tuottaneet mielenkiintoisia ja muotoiluteknisesti ylivoimaisia tuotteita.

Red Dot Award winner 2014

Laatuinnovaatiopalkinto 2013– Lymed Sense™

Laatukeskus Excellence Finlandin valitsee vuosittain Laatuinnovaatio-palkinnon saajia eri yrityskategorioissa. Kriteereinä Vuoden Laatuinnovaatio-kilpailussa on suuri innovatiivisuusaste sekä ehdoton laadukkuus.

Red Dot Award winner 2014

Teknologiayrittäjyyspalkinto 2013 – Lymed Oy

Tampereen teknillinen seura palkitsi Lymed Oy:n Teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Palkitsemisperusteissa painotettiin erityisesti voittajayrityksen toimialarajat ylittävää innovatiivisuutta, kasvua ja suurta vientitoiminnan osuutta liikevaihdosta.

Red Dot Award winner 2014

2010 BLS ILF Joint Award to Industry for Innovation in the Treatment of Lymphoedema – Lymed Compression™

British Lymphoedema Societyn ja International Lymphoedema Frameworkin yhteispalkinto lapsille suunnatuista mittatilaustuotteista turvotuksen hoitoon.