Kotimittausta Tampereella

MITTAUSTA
KOTONASI

Varaa aikasi

020 779 2233

Puhelinpalvelu avoinna arkisin klo 9 – 15

  • Lymedin kotimittaus palvelee tuotteen mittauksessa, suunnittelussa ja sovituksessa kaikissa Lymedin tuoteryhmissä, maksusitoumuksella tai ilman.
  • } Mittaukseen varataan aikaa noin puolesta tunnista tuntiin per asiakas, riippuen mittausympäristöstä, -tilanteesta sekä mitattavista tuotteista.
  • Lymed tarjoaa kotimittausta Tampereen alueella, kuitenkin maksimissaan vain noin 20 kilometrin säteellä Lymedin myymälästä. Mikäli olet kauempana, ota yhteys asiakaspalveluumme ja etsimme sinulle sopivan palvelupisteen.
  • Ylläpidämme listausta koko Suomen alueella toimivista yrityksistä, jotka voivat palvella sinua Lymed-tuotteiden kotimittaamisessa: tiedustele aikataulua ja kustannusarviota ottamalla yhteyttä sinun alueesi palveluntarjoajaan.
  • Lymed Oy:n kotimittauksen hinta muodostuu tuotteen hinnasta, mittausmaksusta sekä aluekohtaisesta kiinteästä kilometrikorvauksesta. Ota yhteyttä ja tiedustele aikataulua sekä kustannusarviota mittaukselle.
  • Kaikkia vakiokokoisia Lymed- ja Solidea-tuotteitamme voit ostaa myös verkkokaupastamme tai lähimmältä jälleenmyyjältäsi.

Mittausajan muuttaminen:

Voit siirtää varaamaasi aikaa tai peruuttaa ajanvarauksen veloituksetta, kun teet sen viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Aikojen muuttaminen tai peruuttaminen onnistuu joko laittamalla meille sähköpostia osoitteeseen info@lymed.fi tai soittamalla numeroon 020 779 2233.

 

Mittausajan peruuttaminen:

Varattu aika on peruttava vähintään 24 tuntia ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai kokonaan peruuttamattomasta ajasta varaamme oikeuden veloittaa varatun palvelun täyden hinnan.