02/10/2013

Lymed Oy palkittiin Teknologiayrittäjyys-palkinnolla!

Tampereen teknillinen seura palkitsi Lymed Oy:n 10 000€ arvoisella Teknologiayrittäjyyspalkinnolla. Palkinto jaettiin 2.10.2013 Teknologiayrittäjyyspäivillä Mindtrek-tapahtuman yhteydessä. Palkitsemisperusteissa painotettiin erityisesti voittajayrityksen toimialarajat ylittävää innovatiivisuutta, kasvua ja suurta vientitoiminnan osuutta liikevaihdosta.

Lymed-tiimi kävi vastaanottamassa palkinnon Mindtrek-tapahtuman yhteydessä

”Lymed on esimerkillinen pk-yritys, joka osoittaa, että perinteisellä tekstiiliteollisuudella on edelleen mahdollisuuksia merkittävään kansainväliseen vientitoimintaan, kun tuotteet ja osaaminen ovat riittävän korkeatasoisia.”

Palkintoraati totesi voittajasta seuraavaa: ”Pirkanmaa on perinteisesti ollut tunnettu vahvasta tekstiiliteollisuudestaan.

Kuitenkin viimeisten vuosikymmenien aikana lähes kaikki valmistus on siirtynyt pois Pirkanmaalta ja Suomesta. Lymed todistaa, että alalla riittää elinvoimaa, kun toimintaan ja tuotantoon yhdistetään uusia teknologioita ja menetelmiä”, palkintoraadin puheenjohtaja Arto Timperi kommentoi.

Teknologiayrittäjyyspalkinto jaetaan jo viidettä kertaa tunnustuksena ensisijaisesti Pirkanmaata koskevan merkittävän yritystoiminnan käynnistämisestä tai edistämisestä.

 

<<<  Palaa takaisin uutisiin