30/05/2014

Lymedistä löytyy Sinivalkoista suorituskykyä!

Team Lymed osallistui tänäkin vuonna Santahaminan olympia- ja paralympiapäivään 27.5.2014, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen suomalaiset huippu-urheilijat, urheilun taustajoukot sekä liike-elämän edustajat. Leikkimielisen, mutta vauhdikkaan joukkuekilpailun päätteeksi nautittiin Sinivalkoinen suorituskyky-seminaarista.

Seminaarin puhujina toimivat Ilkka Paananen, Erkka Westerlund ja Mika Kojonkoski, Mika Aaltonen sekä Anne Berner. Seminaarin juontajina toimivat Tanja Poutiainen ja Mika Poutala.

Toiminnan täyteisen päivän jälkeen oli luvassa joukkueillallinen ja palkintojenjako. Team Lymed venyi tietenkin huippusuoritukseen ja illalla nähtiinkin kaikki Lymediläiset kolmen parhaan joukkueen seassa!

Katso tästä video jännittävästä tiimikilpailusta!

 

 

 

 

<<<  Palaa takaisin uutisiin