11/07/2014

Lymed Red Dot-gaalaillassa!

Lymed haki tunnustetun Red Dot-muotoilupalkinnon kotiin Essenistä 7. heinäkuuta 2014. Lymed sai palkintonsa Lymed Sport™-lääkinnällisestä tukivaatteesta Essenin kuuluisassa Aalto-teatterissa. Red Dot-asiantuntijapaneeli palkitsi yrityksiä ympäri maailman, jotka ovat keksineet ja tuottaneet mielenkiintoisia ja muotoiluteknisesti ylivoimaisia tuotteita.

”Meillä on ollut aivan huikeat pari vuotta takana ja olemme rymistelleet pelottomasti eteenpäin”, sanoo toimitusjohtaja Teija Toikka. ”Olemme erittäin ylpeitä itsestämme ja niistä ihmisistä, joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä”.

Pohjoismaat olivatkin poikkeuksellisen voitokkaita vuonna 2014 ja Lymed Oy on innokkaana joukossa mukana. Lymed Sport™-tuotteelle myönnettiin Red Dot 2014-tuotemuotoilupalkinto tunnustuksena sen korkeasta suunnittelun ja muotoilun laadusta. Ensimmäisenä laatuaan, Lymed Oy:n lääkinnällistekninen tukivaate on esillä Red Dot Essen-muotoilumuseon erikoisnäyttelyssä elokuun alkuun asti, jonka jälkeen se siirtyy museon pysyväisnäyttelyyn.

<<<  Palaa takaisin uutisiin