09/07/2015

Lymed kutsuttu osallistumaan German Design Award-muotoilukisaan

German Design Award-muotoilupalkinto on kansainvälisesti korkealle arvostettu Saksan muotoiluneuvoston vuosittainen tunnustus. Neuvoston tarkoitus on etsiä, tuoda esille ja palkita ainutlaatuista designia. Joka vuosi neuvosto palkitsee kansanvälisen muotoilumaailman uraauurtavimmat ja korkealaatuisimmat tuote- ja kommunikaatioratkaisut. German Design Award-muotoilupalkinto on jaettu vuodesta 2012 lähtien, ottaen nopealla tahdilla oman paikkansa maailmassa, keräten arvostusta varsinkin ammattilaisten keskuudessa.

Arvostelupaneeli arvostelee kilpailutuotteet kategorioittain. Kilpailu ei ole avoin – osallistujat kutsutaan kisaan aikaisempien meriittien perusteella. Vyön alla on oltava aikaisempi muotoilupalkintovoitto ja sen lisäksi Saksan talous- ja teknologiaministeriön on pitänyt puoltaa yrityksen osallistumista palkintokisaan. Tänä vuonna Lymed on pyydetty osallistumaan muotoilupalkintakilpailuun Lymed Sport-tuoteperheellään. Palkinto silmissä kiiluen Lymed odottaa tulosten julkistamista, joka tapahtuu myöhemmin tänä vuonna.

<<<  Palaa takaisin uutisiin