18/08/2015

Lymed mukana Greyhound Derbyn Euroopanmestaruuskisoissa

Klang_Lymed_greyhound_derby_web
Tampereen Kaupin vinttikoirarata täyttyi heiluvista hännistä ja lymediläisistä kun kentällä juostiin vuoden 2015 Euroopan Derby-kisat. Lymedin teltalla riitti säpinää kun lihaksikkaat karvakuonot kävivät tutustumassa LymedAnimal-painepukuihin ja RepyGel-haavanhoitogeeliin.

 

Lymediläisiä kävi tervehtimässä greyhoundien 480 metrin EM-kakkonen ja Suomen mestari ”Klang” joka palautuu kisan jälkeen tietenkin Lymed-puvussa! Puku auttaa Klangia myös rauhoittumaan kotioloissa sekä hillitsee hermostuneisuutta ennen tiukkoja kilpailuja ja harjoituksia.

 

Lisää tietoja kilpailuista ja tarkemmat tulokset: www.tsgk.fi

Lymed_greyhound-derby_web

 

Lymed_Greyhound-derby2_web

<<<  Palaa takaisin uutisiin