26/10/2015

Lymedille German Design Award-erikoismaininta!

“Kakkua kaikille!”, hihkaisi toimitusjohtaja Toikka, kun Lymed sai uusimman muotoilupalkintonsa. Lymed Sport-tuotteet palkittiin erittäin halutulla vuoden 2016 German Design Award Special Mention-muotoilupalkinnolla. Tunnustus pääseekin jonon jatkoksi Lymedin kattavaan palkintokaappiin, jossa majailee jo mm. Red Dot Design Award 2014-muotoilupalkinto, Laatuinnovaatiopalkinto 2013 sekä Teknologiayrittäjyyspalkinto. Palkinto annetaan tuotteille, joissa on onnistuttu tuomaan esiin erinomaisen onnistuneita näkökulmia tai ratkaisuja – palkinto annetaan siis kiitoksena yritysten ja muotoilijoiden yhteistyölle. ”Tämä on kovin huikeaa!” hehkuttaa Lymed Oy:n toimitusjohtaja Teija Toikka, ”Olemme erittäin otettuja siitä, että saamme jatkuvaa tunnustusta korkeasta laatu- ja muotoilutasostamme”.

German Design Award-muotoilupalkinnon valintaprosessin taso on hyvin korkea: Saksan muotoiluneuvosto kutsuu vain ne tuotteet osallistumaan, jotka selkeästi erottautuvat kilpailijoistaan muotoilukielensä ja – laatunsa perusteella. German Design Award-muotoilupalkinto on Saksan muotoiluneuvoston vuosittainen tunnustus, ja muotoiluneuvosto itsessään on Saksan suurin brändi- ja muotoiluauktoriteetti sekä asiantuntija. Neuvoston tavoitteena on tuoda muotoilumaailman uutuudet kaikkien tietoisuuteen.

Kaikki tuotteet arvioidaan kaksipäiväisen tuomarointisession aikana. Palkintoa on jaettu vuodesta 2012 lähtien, jolloin kilpailuun osallistujia oli noin 1,500 tuotetta. Tänä vuonna tuomarointiin pääsi 3,400 tuotetta, joista 57 % oli Excellent Product Design-kategoriassa ja 43 % Excellent Communications Design-ryhmässä. Kaikista osallistujista 33 % tuli Saksan ulkopuolelta. Palkintogaala järjestetään Ambience 2016-tilaisuuden yhteydessä ensi helmikuussa Frankfurtissa.

<<<  Palaa takaisin uutisiin