07/01/2016

Team Lymed kamelifarmilla

Kaikki lähti ideanpoikasesta, joka vei Lymedin Cornwalliin, Isoon-Britanniaan, viime vuoden toukokuussa. Lymediläiset päätyivät Cornish Camels-kamelifarmille opiskelemaan kamelin anatomiaa. Lymed lähti tarkkailemaan paikallista kamelilaumaa mukanaan ajatus Lymed Animal-tuoteryhmän laajentamisesta.

Saman vuoden marraskuussa lymediläiset palasivat rikospaikalle mukanaan maailman ensimmäinen mittatilauksena tehty lääkinnällistekninen kamelin kompressiovaate. Ensimmäinen lymediläisten tehtävä oli pukea painevaate kamelille. Hiljaisella aloituksella, kamelin omilla ehdoilla ja kaikkien avustuksella vaate saatiin pikkuhiljaa puettua kamelin ylle.

Kameli reagoi uuteen vaatetukseensa tuttuun tyyliin – se haki tuntemuspintaa seinistä sekä, totta kai, maisteli materiaalia! Hyvin perusteellisten käyttöönottoriittien jälkeen kameli hyväksyi puvun. Seuraavaksi lymediläiset alkoivat seurata ja dokumentoida tilannetta: kuinka kameli käyttäytyykään lääkinnälliseen painevaatteeseen puettuna.

Lauma vähät välitti sen hassusti puetusta jäsenestä. Lymed-vaatteeseen puettu kameli, joka vielä imetti poikastaan, oli poikkeuksellisen tyyni. Samalla kun muu lauma sai paljon hellyyttä ja lämpöä lymediläisiltä, puettu emo-kameli pysyi rauhallisena. Kamelimme antoi jopa pitää itseään kiinni riimussa keskellä niittyä muun lauman ilakoidessa vapaana ympäri nummia. ”Ennennäkemätöntä!”, huudahtivat kamelifarmin omistajat. ”Eipä niinkään”, tiesivät lymediläiset aiempien kokemuksiensa perusteella.

Paljon kokemusta ja hurjasti lisätietoa takataskussaan lymediläiset suuntaavat kohti Emiraatteja vielä tässä kuussa tutkiakseen dromedaareja. ”Yksi kyttyrä vähemmän!”, iloitsi tuotanto lajivalinnasta. Lymed osallistuu vuosittaiselle Arab Health-messuilleen Dubaissa ja vierailee samalla Abu Dhabissa kilpakamelifarmilla. Pysy kuulolla, kameliseikkailun kakkososa tulee siis pian!

<<<  Palaa takaisin uutisiin