16/02/2016

Lymed Oy:lle German Design Award-tunnustus!

Lymed Sport-tuotteet palkittiin erittäin halutulla vuoden 2016 German Design Award Special Mention-muotoilupalkinnolla. Tunnustus pääseekin jonon jatkoksi Lymedin kattavaan palkintokaappiin, jossa majailee jo mm. Red Dot Design Award 2014-muotoilupalkinto, Laatuinnovaatiopalkinto 2013 sekä Teknologiayrittäjyyspalkinto. Palkinto annetaan tuotteille, joissa on onnistuttu tuomaan esiin erinomaisen onnistuneita näkökulmia tai ratkaisuja – palkinto annetaan siis kiitoksena yritysten ja muotoilijoiden yhteistyölle.

Muotoiluneuvosto kuvaili voittotuotetta seuraavasti: ”Lymed Sport on suunniteltu erityisesti urheilijoille ehkäisemään vammoja sekä auttamaan aiempien vammojen aiheuttamissa ongelmissa. Vaatetus perustuu lääkinnällisten ja teknisten suoja-asujen periaatteisiin. Tämä erikoisvaate toimii parantamalla urheilijan asentoa, kehonhallintaa ja lihastonusta. Nämä puolestaan vahvistaa ryhdin, liikkeen ja lihaksiston hallintaa. Tuotteen erittäin toiminnallinen design yhdistettynä viehättävään ulkonäköön todistaa, että moderni lääkinnällinen, tekninen sekä funktionaalinen vaate voi myös näyttää hyvältä.”

”Olemme erittäin otettuja siitä, että saamme jatkuvaa tunnustusta korkeasta laatu- ja muotoilutasostamme”, kertoo Lymed Oy:n toimitusjohtaja Teija Toikka. Illan muiden voittajien joukkoon kuuluivat mm. Bentley, Braun, Sennheiser, Mercedes-Benz ja Fiskars.

German Design Award-muotoilupalkinto on Saksan muotoiluneuvoston kansainvälinen pääpalkinto. Neuvoston tavoite on löytää, tuoda esille sekä palkita yksilöllisiä design-trendejä. Palkintoseremonia järjestettiin Frankfurtissa 12. helmikuuta 2016.

<<<  Palaa takaisin uutisiin