17/02/2016

Lymed Oy: Olemme löytäneet toimistomummon!

Olimme etsineet itsellemme lisäapua viihtyvyyden sekä arjen sujuvuuden parantamiseksi. Kiitos kaikille, jotka auttoivat meitä etsinnässä, sillä mummo on löytynyt! Anne-mummukka on uusin lymediläinen ja tulee pitämään meistä hyvää huolta.

 

*********************************************************************


17.2.2016
Lymed Oy: etsimme toimistomummoa tai -pappaa!

Tule pitämään meistä huolta, että jaksamme valloittaa maailman joka päivä!

Tarvitsemme toimistomummoa kahvin keittoon, siisteystasomme ylläpitoon sekä myös ajoittaiseen lastenhoitoon päiväsaikaan Lymedin tiloissa tai jopa työntekijöidemme kotona. Meillä riittää tekemistä sopimuksen mukaan muutamaksi tunniksi per päivä ja muutamaksi päiväksi per viikko, sinun tilanteesi mukaan. Olemme rentoa porukkaa, jotka tekevät tosissaan ja täpöillä töitä valloittaakseen maailman.

Ehdottomasti parasta on työskennellä siistissä työympäristössä ja tuoreen kahvin tuoksussa!

Lymed Oy on lääkinnällisteknisten tukivaatteiden kotimainen valmistaja jo vuodesta 1993. Kaikki tuotteemme valmistetaan Tampereella, Klingendahlin tehdasmiljöössä. Yksilöllisesti valmistettuja tuotteitamme käytetään erilaisissa lääkinnällistä painehoitoa vaativissa tilanteissa (esim. arpi- ja kompressiohoito, neurologinen toimintaterapia, urheilu, eläimet).

Lisää tuotteista ja niiden toimivuudesta voit lukea näiltä sivulta www.lymed.fi/tuotteet/lymed-tuotteet/.

Yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseemme info(a)lymed.fi (korvaathan a-kirjaimen @-merkillä) tai soittamalla numeroon 020 779 2233. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Terveisin,
Lymedin väki

<<<  Palaa takaisin uutisiin