19/04/2016

Hopeinen A’Design Award-palkinto Lymed Oy:lle

Lymed Dog-tuotteet ovat voittaneet Lymedille kuuluisan hopeisen A’Design Award-muotoilupalkinnon eläintuotteiden kategoriassa.

Lymed Dog-tuotteet ovat yksilöllisesti valmistettuja mittatilaustuotteita koirille. Lääkinnällistekniset painevaatteet rakennetaan eri painetasoilla, riippuen tuotteen käyttötarkoituksesta. Vaatteita voi käyttää koirien rauhoittamiseen ja keskittymisen parantamiseen, myös suorituksen aikana, sekä stressaavista tilanteista toipumiseen (paukkuherkkyys, pelkotilat, ahdistus tai ylivilkkaus). Tuotteet soveltuvat suoritusten ja työtehtävien jälkeiseen palautumiseen. Painevaate sopii käytettäväksi työkaluna koiran koulutuksessa.

Hopeinen A’ Design Award-muotoilupalkinto on äärimmäisen arvostettu ja annetaan vain kahdelle prosentille kisaan osallistujista, jotka osoittavat tuotteillaan esimerkillistä muotoilulaatua. Ehdokkaat vertaisarvioidaan ja asetetaan anonyymisti tuomariston arvioitavaksi. Asiantuntijatuomaristo koostuu alan johtavista tutkijoista, tärkeistä journalisteista sekä kokeneista ammattilaisista. Ennalta määritetty äänestyskriteeristö takaa sen, että muotoiluehdokkaista valikoituu vain laadukkaimmat tuotteet jatkoon.

Eläintuotteiden A’ Design Award-muotoilupalkinto haluaa nostaa maailmanlaajuisesti esille sekä parhaiten muotoillut eläintuotteet että tuotekonseptit. A’ Design Award-muotoilupalkintoja jaetaan vuotuisesti useassa kategoriassa. Palkinnot ovat kansainvälisen muotoilumaailman kermaa. A’ Design-kilpailun tavoitteena on kasvattaa globaalia muotoilutietoutta ja tuoda esille laadukasta muotoilua. Palkinnot jaetaan gaalaillassa kesäkuussa 2016.

<<<  Palaa takaisin uutisiin