15/06/2016

Silver A’ Design Award haettu Lymediin

Lymed Oy:n Lymed Dog-koiratuotemallisto on voittanut hopeaa kansainvälisessä A’ Design Awards-kilpailussa. Palkintojen jako järjestettiin kesäkuun 8. päivä Villa Olmo-kartanossa Italian Como-järvellä. Lymed palkittiin ensimmäisellä osallistumiskerrallaan suoraan A’ Design Award Silver-tunnustuksella.

A’ Design Awards-kilpailuun osallistui lukuisa määrä korkeatasoisia, kauniita ja mielikuvituksellisia töitä. Finaalitöiden joukosta tuomaristo jakoi Lymed Dog-tuotteille hopeisen palkinnon, jonka saa vain kaksi prosenttia kaikista palkituista töistä. A’ Design Awards-tuomaristopaneeli palkitsee vuosittaisessa kilpailussa tuotteita, joissa on onnistuttu yhdistämään tyylikäs muotoilu, edistyksellinen tekniikka sekä äärimmäinen toiminnallisuus.

Lymed Oy:n palkittu Lymed Dog-tuote on lääkinnällinen mittatilaustuote koiralle, jota käytetään koirien rauhoittamiseen ja keskittymisen parantamiseen, myös suorituksen aikana, sekä stressaavista tilanteista toipumiseen. Painevaatteet soveltuvat suoritusten ja työtehtävien jälkeiseen palautumiseen. Lymed Dog-tuotteilla voidaan vaikuttaa erilaisiin neurologisista vaivoista johtuviin ongelmiin. Lymed Dog-tuotteiden käyttökohteita voivat myös olla mm. paukkuherkkyys, pelkotilat, ahdistus tai ylivilkkaus. Lymed Dog-painevaatteilla pystytään vaikuttamaan eläimen lihastonukseen, vaikuttaen näin kehonhallintaan. Painevaatteiden avulla voidaan lieventää akuuttia tai kroonista kipua sekä tukea post-operatiivista toipumista. Painevaate sopii käytettäväksi työkaluna koiran koulutuksessa. Oikein käytettynä, ja tapauksesta riippuen, painevaate voi tukea koulutusprosessia esimerkiksi tasaamalla eläimen äärimmäisiä reaktioita ja tunnetiloja.

Moninkertaisesti palkittu Lymed Oy on voittanut aikaisemmin myös German Design Award Special Mention 2016-muotoilupalkinnon, Red Dot Design Award 2014-muotoilupalkinnon sekä Laatuinnovaatiopalkinnon. Voiton ansiosta Lymed Oy nostaa suomalaista osaamista maailmalla esille poikkeuksellisessa yhteydessä, jossa aikaisemmin ovat olleet pääroolissa vain kansainväliset muotoiluyritykset. Lymed Oy:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus korkeasta kotimaisesta osaamisestaan.

<<<  Palaa takaisin uutisiin