29/03/2017

Viro mukana standardituotteiden valmistuksessa

Lymed®-mittatilaustuotteiden kysyntä on kasvanut viime vuosina. Kysyntään vastaamiseksi, sekä tuotantoaikojen vakiinnuttamiseksi, valmiskokoisten Lymed®-tuotteiden leikkuu- ja ompelutyötä tullaan tekemään Tampereen lisäksi myös Virossa. Kaikissa vakiokokoisissa Lymed®-tuotteissa on ilmoitettu erikseen kyseisen tuotteen valmistusmaa.

 

Lymed®-mittatilaustuotteet valmistetaan tuttuun tapaan alusta loppuun Suomessa. Sekä mittatilaus- että valmiskokoiset Lymed-tuotteet suunnitellaan Tampereella ja jokainen tuote on totuttua suomalaista Lymed®-laatua. Vakiokokoisten tuotteiden osittainen valmistuttaminen antaa Lymedille mahdollisuuden keskittyä entistä laajemmin mittatilaustuotteiden valmistamiseen, palvelun laadun parantamiseen sekä tuotantoaikojen lyhentämiseen.

<<<  Palaa takaisin uutisiin