01/08/2017

Uusi tuoteryhmä: Lymed Well-being

Lymed Well-being-hyvinvointituotteet lisäävät tietoisuutta omasta kehosta ja sen toiminnasta ja auttavat näin vähentämään jännitys- ja kiputiloja sekä virheasentoja. Tuotteet ovat tehty jokapäiväiseen käyttöön eivätkä ne estä tai rajoita liikkuvuutta.

Painevaate vahvistaa ihoreseptoreidemme välittämiä viestejä aivoihimme: aktiivinen viestinvälitys tarkoittaa paremmin aktivoituvia lihaksia, jolloin keho saa jatkuvasti tietoa ja käskyjä hakeutua luonnolliseen, sitä kuormittamattomaan asentoon ja näin ryhtimme sekä liikkeemme laatu paranee.

Lymed Well-being-tuotteilla tuetaan myös aineenvaihduntaa ja ennaltaehkäistään nesteiden kerääntymistä. Lymed Well-being-hyvinvointituotteet erottautuvat muista ryhtituotteista olemalla mittatilaustuotteita, jolla taataan tuotteiden istuvuus ja toimivuus.

Lymed Control-ryhtipaita

Paita ohjaa kehoa ohjautumaan oikeanlaiseen asentoon ja muistuttaa käyttäjäänsä hakeutumaan luonnolliseen ryhtiin aktivoimalla omia lihaksia, vahvistamalla kehon asentomuistia. Painepaitaa käytetään ryhdin kehittämiseen, ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä lihasten aktivointiin niin töissä, vapaa-ajalla kuin urheillessakin. Tuote aktivoi selkää sekä hartiaseutua ja poistaa kehosta ylimääräisiä nesteitä. Paidassa on yhdistetty tasainen paine ja kevyt kompressio. Tuotetta käytetään alusasuna

<<<  Palaa takaisin uutisiin