27/03/2023

Uusi Lymed-kuvasto on julkaistu!

Olemme innoissamme, sillä uusi kuvastomme on julkaistu! Tämä kuvasto on tällä hetkellä saatavilla vain digitaalisessa muodossa. Voit ladata sen helposti aineistopankistamme ja selata sitä kätevästi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Uusi kuvasto on suunniteltu helpottamaan tuotteidemme tilaamista ja esittelemään Lymed-tuotteiden monipuolisia yksilöintimahdollisuuksia. Esimerkiksi mittatilaustuotteiden lisäykset löytyvät nyt kuvastossa entistä laajemmassa muodossa.

Myöhemmin tulemme julkaisemaan myös painetun kuvaston, johon on luvassa uusia tuotteita sekä uudistuksia lisäyksiin. Pidämme sinut ajan tasalla ja ilmoitamme heti, kun se on saatavilla!

Jos sinulla herää kysymyksiä uudesta kuvastostamme tai muista tuotteistamme, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme. Palvelemme mielellämme!

<<<  Palaa takaisin uutisiin