fbpx

Aineistopankki

Tervetuloa Lymed-aineistopankkiin!

Aineistopankistamme löydät kootusti tärkeimmät dokumentit, lomakkeet ja ohjeet Lymed- sekä Solidea-tuotteiden päivittäiseen käyttöön ja tilaamiseen.

Otathan meihin yhteyttä (info(a)lymed.fi), mikäli tarvitset Lymed- tai Solidea-tuotekuvapankkia tai -mainosmateriaalia käyttöösi. CE-yhdenmukaisuustodistuksen saa Lymedistä sitä erikseen pyytämällä.

Tilaus- ja toimitusehdot
Lymedin käytäntöihin on koottu ohjeita ja säännöksiä tuotteisiin, tuotteiden toimittamiseen sekä maksutapoihin liittyen. Täältä löydät myös tietoa Lymed-tuotteista ja -palvelusta, takuista, tuotetuista, käyttäjän omasta tilasta ja tietosuojasta, sekä yleisesti toimintaan liittyviä ohjeita ja opastusta.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai kommentteja aiheisiin liittyen, etkä löydä vastausta täältä, otathan meihin yhteyttä! Ehdot ovat päivitetty 24.2.2021.
Lue ehdot kokonaisuudessaan:

***

Huom! Tietyt selaimeen liittyvät tekijät, kuten tietoturva-asetukset tai evästeet, voivat haitata PDF-tiedoston näyttämistä. Suosittelemme tiedostojen lataamista koneellesi parhaimman käyttökokemuksen takaamiseksi.

Tiedostojen lataamiseen tarvittavan Adobe Reader-ohjelmiston saat ladattua vapaasti verkosta, mutta myös tästä.

pdf_icon