fbpx

Lymed Post-operation™

Post-operatiiviset tukivaatteet

Lymed® Post-Operation™-tuotteet ovat vakiokokoisia tuotteita, joita käytetään erilaisten leikkausten jälkihoidossa poistamaan ja ehkäisemään turvotusta, mustelmia sekä lievittämään leikatun alueen kipua. Tuotteet toimivat myös kuntoutuksen tukena kun liikeradat laajentuvat turvotuksen poistuessa. Useat lähteet toteavat, että post-operatiivisilla painetuotteilla leikkauksesta toipuminen on nopeampaa, sillä ne estävät turvotuksen muodostumista ja poistavat jo operoidulle alueelle kerääntynyttä ylimääräistä nestettä.

Kirurgisten operaatioiden jälkihoidossa post-operatiivisia tuotteita käytetään turvotuksen poiston ohella myös kudoksen kiinnittymisen apuna. Tavallisimpia käyttökohteita ovat rasvanpoistot, rintojen korjausleikkaukset sekä kasvojen ja vatsan alueen toimenpiteet.

Turvallisen käytön takaamiseksi Lymed kannustaa kriittisyyteen käyttäjän mittojen soveltuvuudesta vakiokokoisten tuotteiden mitoitukseen. Liian löysä vaate ei tutkimustiedon valossa ole hyödyllinen ja toisaalta väärään paikkaan kohdistettu liiallinen kireys aiheuttaa negatiivisen vaikutuksen. Lähtökohtaisesti Lymed suosittelee aina mittatilaustuotteen käyttöä optimaalisen hoidon
takaamiseksi.

Lue lisää tuotteiden käyttöindikaatioista täältä!

Selaa kuvastoamme klikkaamalla alla olevaa kuvaa: