fbpx

Lymed Sense™

Neurologiset painevaatteet

Lymed Sense™-painevaatteilla helpotetaan mm. vartalon hallintaa ja hahmottamista sekä lisätään toiminnallisuutta ja hallittua liikkumista. Lymed Sense-neurologisia painevaatteita käytetään esimerkiksi CP-vammaisten, autistien, hypotoniasta kärsivien, halvaus- ja Erbin pareesipotilaiden kuntouttamisessa sekä muissa lasten ja aikuisten neurologisissa fysio- ja toimintaterapioissa. Lymed Sense-neurologisia painevaatteita käytetään mittatilaustuotteina myös kivun hoitoon ja hallintaan (mm. CRPS).

Lymed Sense-tuotteita voidaan räätälöidä eri tavoitteita varten sekä tukemaan arjesta suoriutumista. Yleisimpiin erikoisratkaisuihin kuuluvat mm. erinäiset lastataskut, vetoremmit, paikalliset lisäpaineratkaisut sekä muut toiminnallisuutta tukevat lisäominaisuudet.

Turvallisen käytön takaamiseksi Lymed kannustaa kriittisyyteen käyttäjän mittojen soveltuvuudesta vakiokokoisten tuotteiden mitoitukseen. Liian löysä vaate ei tutkimustiedon valossa ole hyödyllinen ja toisaalta väärään paikkaan kohdistettu liiallinen kireys aiheuttaa negatiivisen vaikutuksen. Lähtökohtaisesti Lymed suosittelee aina mittatilaustuotteen käyttöä optimaalisen hoidon takaamiseksi.

Lue lisää tuotteiden käyttöindikaatioista täältä!

Selaa kuvastoamme klikkaamalla alla olevaa kuvaa: