fbpx

Lymed Skin™

Painevaatteet arpihoitoon

Painehoitoa käytetään ennaltaehkäisevästi haavoille sekä ihosiirteille, joilla on pitkä parantumisaika ja joissa on hypertrofisten arpien syntymisen riski. Painevaatteet pitäisi ottaa käyttöön heti kun parantuva iho kestää optimaalista arvenhoitoon käytettävää painetta. Lymed valmistaa mittatilaustuotteita jokaiseen kehon osaan riippumatta vamman laajuudesta.

Arpihoitoon tarkoitettujen Lymed®-painevaatteiden paine on rakennettu tasaisesti koko tuotteen laajuudelle. Lymed Skin-tuotteet ovat pääasiassa tehty mittojen mukaan. Tuotteita käytetään yksilölliseen arpihoitoon optimaalisella arvenhoitopaineella. Painevaatteita käytetään mm. leikkausarpien, palovammojen sekä ihonsiirteiden hoitoon.

Turvallisen käytön takaamiseksi Lymed kannustaa kriittisyyteen käyttäjän mittojen soveltuvuudesta vakiokokoisten tuotteiden mitoitukseen. Liian löysä vaate ei tutkimustiedon valossa ole hyödyllinen ja toisaalta väärään paikkaan kohdistettu liiallinen kireys aiheuttaa negatiivisen vaikutuksen. Lähtökohtaisesti Lymed suosittelee aina mittatilaustuotteen käyttöä optimaalisen hoidon takaamiseksi.

Lue lisää tuotteiden käyttöindikaatioista täältä!

Selaa kuvastoamme klikkaamalla alla olevaa kuvaa: